top of page

Over uw lokale thuiskapster, Angela Beumer.

Topstylist / kleurspecialist

Mijn kappers carrière is begonnen in 2010 en nog altijd is het creëren van een perfect kapsel mijn grootste passie. Ik heb bij diverse kapsalons gewerkt waardoor ik mijzelf enorm heb ontwikkeld.

In de salons vervulde ik de functies van Topstylist en kleurspecialist. Dit houdt in dat ik het hoogst haalbare niveau heb behaald in het kappersvak. 

Door het bijwonen van cursussen blijf ik op niveau. Daardoor ben ik ook up-to-date van de hedendaagse trends.

Ik heb altijd al een passie voor haar gehad en door het starten van mijn eigen onderneming kan ik nog beter mijn visie voor persoonlijke aandacht en perfectie terug laten komen in uw kapsel. Of u nu op zoek bent naar een simpele knipbeurt of iets moderner en heftiger, ik zorg er met veel toewijding voor dat uw haar de aandacht krijgt die het verdient.

Over: Over
Hair Cut

De visie van Hair@Home by Angela

Hair@Home is de meest vertrouwde Topstylist in Ede en omgeving. Voor sommigen is hun kapsel een verplichting, iets wat ze met tegenzin onderhouden. Maar ik ben van mening dat haar zoveel meer kan zijn dan dat. Een kapsel kan de manier vormen waarop anderen je zien. Een nieuw kapsel kan overkomen als uitdagend, boeiend en innovatief. Het kan mensen mooi en zelfverzekerd doen voelen. Het kan een uitdrukking zijn van persoonlijke smaak en gemoedstoestand. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige knipbeurt of een specifieke stijl in gedachten hebt, wanneer het op haar aankomt kan Hair@Home alles verwezenlijken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf.

Over: Over
bottom of page